Hvad synes du egentlig er det bedste ved Haderslev Kommune?👍

Det kunne jeg godt tænke mig at høre👂, fordi jeg synes Haderslev er en herlig kommune med masser at byde på💪. Vi skal sammen have vendt strømmen og få flere til at flytte hertil.

Vi har en kommune, der er rykket fra bunden🛗 til en fast placering omkring nummer 30-40 når DI måler erhvervsvenlighed🏭. Det er positivt, men vi er klar til at tage det næste ryk, og det kan vi kun gøre i fællesskab.

Vi skal tænke erhvervsliv i bred forstand. – fra hvordan vi får flere gæster, kunder og borgere ned i vores byer, så vi har levende byer med god stemning som endnu flere vil besøge. Det danner grundlaget for flere butikker, spisesteder🧑‍🍳 og gode oplevelser. Detailhandel og turisme hænger stærkt sammen og skal tænkes sammen for et stærkt turisterhverv understøtter detailhandelen og omvendt.

Haderslev Kommune har vigtige velfærdsopgaver i såvel folkeskolen👨‍🏫 som på socialområdet og ældreplejen. Disse områder prioriterer vi også som konservative. Vores udgangspunkt er at styrke det frie valg for borgerne.

Levende byer kombineret med et aktivt kultur- og fritidsliv er også grundlaget for at medarbejdere vil bosætte sig i vores område. Det er en vigtig forudsætning for rekruttering af medarbejdere der kan sikre væksten i vores virksomheder.

Haderslev Kommune har et fantastisk kultur og fritidsliv. Det er uanset om det er indenfor en af de mange aktive foreninger vi har i kommunen, om man vil nyde naturen eller vores kulturarv på egen hånd – eller om man vil se kultur på højeste niveau indenfor teater🎭, musik🎼, billedkunst🧑‍🎨 eller professionel idræt med fodbold⚽️, Speedway🏁 eller ishockey🏒.

Hvis du fik spørgsmålet – “hvorfor flytte til Haderslev Kommune?” 💼🧳💼

Hvad ville du fremhæve som de tre bedste grunde?

🎯
🎯
🎯