Møde i Kultur- og Fritidsudvalget

👉Vi havde en række punkter📄 på torsdagens , nogle af dem var:

Vi havde et par arvesager fra det tidligere udvalg. Det ene var en udstykning og overdragelse af ejendom til Tiset Borger- og Idrætsforening der gerne vil ombygge👷🛠 deres klubhus. Den anden er en aftale med HMIF om at drive Marstrup Hallen som en selvstyrehal i en forsøgsperiode på 3 år. Det tidligere udvalg kørte en proces, hvor vi søgte interesserede til at prøve modellen her meldte Starup UIF sig også på banen og har tidligere indgået en aftale.

Vi havde 3 besøg med en orientering omkring status på VM i MTB Marathon🚵 i Haderslev, besøg af Kulturregion🎭🎼🎻🎸🎤 Trekantområdet ved næstformand Jørgen Thøgersen fra Vejen og sidst men ikke mindst en opstart på udvalgenes arbejde med DK2020♻️.

Vi skal se på genforhandling på lejeaftalen af Frøs Arena🏒 med SønderjyskE Ishockey, her fik forvaltningen bemyndigelse til at forhandle aftalen der skal behandles politisk til september.

Vi behandlede et forsøgsprojekt om at skabe liv på havnen⛵️ – inspireret af Linda Baum Artists initiativ “Forår på havnen”, her var udvalget med at teste mulighederne i et forsøgsprojekt.

Sidst men ikke mindst – så fik vi behandlet vores budget forslag🧮