Vores politik

Haderslev Kommune har brug for at vi sammen tænker i klima, vækst og udvikling. Det kan vi kun skabe i fællesskab.
Kjeld Thrane
Viceborgmester
Haderslev

Kjeld Thrane
Viceborgmester

Vores valgprogram hedder ”Haderslev Kommune – Klima, Vækst og Udvikling”. Fordi vi er nødt til at løfte blikket hvis vi vil ændre vores situation og skabe . For os er Haderslev Kommune det sted vi lever, og med til livet hører både fritidslivet og arbejdslivet.

Det skal være trygt at bo i Haderslev Kommune, som barn, ung, voksen eller ældre. Men vi skal mere end det. Vi skal også sørge for, at alle har mulighed for at arbejde, bo og blive boende i Haderslev Kommune.  Derfor er det vigtigt med fokus på Vækst og Udvikling, så der er arbejdspladser, uddannelsespladser og råd til den velfærd vi alle prioriterer.

Det Konservative Folkeparti vil arbejde for, at Haderslev Kommune fremstår som en attraktiv kommune at bo, arbejde og uddanne sig i.

Haderslev Kommune skal have fokus på at levere god velfærd, attraktive rammer og faciliteter, tilpasning af skatteniveauet samt en kommune, der kan møde udfordringer og udnytte muligheder. Derfor er det vigtigt, at vi nedbringer den kommunale gæld, for at skabe et råderum til udvikling.

Vi arbejder derfor for:

  • at vi skaber grundlag for vækst og udvikling af såvel erhvervslivet, i form af virksomheder i Haderslev Kommune, og et attraktivt kultur- og fritidsliv for såvel borgere som turister.
  • at Haderslev Kommune skal indgå konstruktiv i fornuftige tiltag på klimaområdet omkring produktion af energi.
  • at Haderslev Kommune leverer et solidt serviceniveau på såvel børne-, ældre- samt handicap-og psykiatriområdet, hvor målet er, at borgerne skal sættes i stand til at tage ansvar for eget liv.
  • at Haderslev Kommune har åbenhed i de kommunale beslutningsprocesser.
  • at Haderslev Kommune skal fremstå som en god arbejdsplads, der viser tillid til medarbejderne.
  • at vi skaber grundlag for, at skatteniveauet herunder grundskylden kan sænkes.

Klima, vækst og udvikling

Der er megen fokus på klimaudfordringen. Det er en dagsorden, vi tager alvorligt. Vi mener, at vi har brug for at få klima, vækst og udvikling til at hænge sammen, for at fremtidssikre vores kommune.

Vi mener derfor, at der bør sættes fokus på netop disse 3 temaer i sammenhæng. Så det sikres, at vi får det at hænge fornuftigt sammen.

Vi skal turde at vise mod, vi skal også turde ikke at lykkes.

Vi når måske ikke vores mål, men hvis vi ikke løfter blikket og udfordrer os selv – så vil vi gå i stå.

Læs vores valgprogram

Dine kontaktoplysninger

Trin 1 af 3